AR | EN

1404-05-05 19:01

AR | EN

1404-05-05 19:01

اشتراک گذاری مطلب

رونمایی وزیر ورزش و جوانان از کتاب «منظومه فکری رهبر انقلاب در ورزش»

در ششمین نشست اعضای قرارگاه ورزش کشور از کتاب «منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در ورزش» رونمایی شد.

تهران-ایران ویو24

ششمین جلسه شورای عالی قرارگاه ورزش، صبح امروز (یکشنبه ۵ مرداد ماه) به ریاست احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، معاونین وی و اعضای این شورا در محل وزارتخانه برگزار شد.

تدوین “منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در ورزش” یکی از موضوعاتی بود که در جلسات پیشین قرارگاه ورزش کشور، اعضای این شورا در خصوص آن به اتفاق نظر رسیدند و در جلسه امروز توسط وزیر ورزش و جوانان از آن رونمایی شد.

این منظومه با تلاش‌های محمد حسن پاسوار، دکترای مدیریت سیاستگذاری عمومی دانشگاه تربیت مدرس و از مدیران ارشد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گردآوری شده است. منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه ورزش شامل بیانات، سخنرانی‌ها، فرمایشات و دیدار‌های ایشان با قهرمانان و جامعه ورزشی از تاریخ ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۶۷ تا ۲۷ تیر سال ۱۴۰۳ است و به نام قرارگاه ورزش کشور تدوین و منتشر شده است.

محتوای این منظومه شمال ۳۵ سخنرانی ورزشی رهبر انقلاب اسلامی (شامل ۱۴ مضمون فراگیر، ۳۱۷ گزاره کلیدی، ۳۱۳ مضامین کلیدی و ۲۹ مضامین سازمان دهنده) است که بیشتر موضوعات آن به ورزش و معنویت ارتباط دارد. ورزش قهرمانی، ورزش و اقتصاد، ورزش و سیاست، ورزش همگانی، ورزش بانوان، ورزش و استکبارستیزی و همچنین “ابر کلمات پرتکرار رهبری در حوزه ورزش” از دیگر سرفصل‌های این منظومه است.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان پس از رونمایی از کتاب منظومه فکری رهبری معظم انقلاب اسلامی در ورزش گفت:” بیانات مقام معظم رهبری در حوزه ورزش همواره چراغ راه ما بوده است و به منزله یک سند واقعی است. ما باید این منظومه را منتشر کنیم و در اختیار جامعه ورزش قرار دهیم تا بتوانیم با اعتقاد و باور کامل رهنمود‌های ایشان را اجرایی کنیم. ما حتی می‌توانیم مشابه این منظومه را در مورد دیدگاه‌های حضرت امام خمینی (ره) نیز عملی کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این که قرارگاه ورزش کشور نقش فراسازمانی دارد، مسئولیت این ستاد و اعضای مسئول در آن را با اهمیت بر شمرد و افزود: این قرارگاه محلی برای تبادل اندیشه است. این جلسات ما را باید در حوزه اجرا رهنمون کند. قرارگاه نقش هم افزایی دارد و ما باید بیشتر از این نقش بهره ببریم.

وزیر ورزش و جوانان به بحث جنگ نرم و راهکار‌های مقابله با آن نیز اشاره کرد: اثرات مخربی که جنگ نرم دارد اگر به اندازه جنگ سخت نباشد از آن کمتر نیست. ما باید دکترین جنگ روانی را بنویسیم و برای جنگ نرم برنامه داشته باشیم. البته نباید منتظر برنامه تکلیفی باشیم و باید خودمان هم دست به کار شویم.

 

اشتراک گذاری مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *